Jas voor Twee

  Op zoek naar een draagjas en vind je de luxe draagjassen te duur, dan bouwt Serai’s atelier een bestaande jas voor je om.

De jas gaat over deIMG_0571 doek heen en houdt jouw en je kindje lekker warm. Ideaal voor rugdragen in de herfst en in de winter.

Hoe werkt het:

Jas voor  twee heeft een gewone jas als basis. Jij geeft mij je maat door, of je stuurt me een jas op, en dan bouwt Serai’s atelier hem voor je om tot een Jas voor 2. Neem de jas bij voorkeur 1 maat groter dan je normaal draagt. Je baby zit namelijk fijn en klein op je rug, bij het groeien zullen de beentje langs je heupen glijden en kun je de extra ruimte goed gebruiken. Het zou zonde zijn als je je jas niet meer dicht kunt doen.

De jas voor 2 is op het moment alleen geschikt voor rugdragen. Je brengt eerst je kindje op je rug en dan doe je de jas aan.

Kosten en mogelijkheden:

(Draag)jassen zijn voor iedereen persoonlijk, de kosten zijn dan ook een indicatie. De uiteindelijke prijs wordt afgesproken als ik op de hoogte ben van je wensen.

Als je mij een jas,en stof voor het draaggedeelte, aanlevert, maak ik de jas voor €30,- Wil je dat ik een jas voor je koop dan kost het ongeveer €50,-. De jas is eenvoudig en haal ik  bij 1 van de goedkope kledingzakken. Hierdoor kan de prijs van de jas laag blijven.

De prijs voor de jas is excl.btw en verzendkosten. Verzendkosten zijn ongeveer €8,-

Wil je dat ik een jas voor je maak stuur me dan een berichtje, via de contact pagina.

Ik heb  binnenkort ook een aantal draagjassen te koop via mijn etsyshop

Advertenties